balkabağı meze

Kabak meze tarifi malzemeleri

  • 3-4 kabak
  • 1 diş sarımsak
  • 6 yemek kaşığı sade veya süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı kadar tuz

yukarı

  • ezilmiş kırmızı biber
  • zeytin yağı
  • ceviz

Kabak garnitür tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle kabaklarımızı rendeliyoruz.
  2. Bir tavada bir diş sarımsağı zeytinyağında ezin ve kokusu çıkana kadar kavurun.
  3. Kabak ekleyin ve soluncaya kadar pişirin.
  4. Başka bir kapta yoğurt, mayonez ve tuzu iyice karıştırın.
  5. Pişmiş ve soğutulmuş kabakları karıştırın.
  6. Zeytinyağına toz biber ve cevizleri ekleyip kızartın ve üzerine koyun. Afiyet olsun.

Kabak meze tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kabak,
  • meze
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

doldurulmuş mantar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın