balkabağı şekeri

kabak tatlısı tarifi malzemeleri

  • kilo kabak
  • 1 su bardağı toz şeker

yukarı;

  • ceviz rendesi
Kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle kabakları tencereye alıp üzerine 1 su bardağı şeker dökelim ve 5-6 saat kadar bekletelim (beklemek istemezseniz yarım su bardağı su ekleyerek pişirebiliriz)
  2. Daha sonra kabaklar sulanır, 30 dakika pişirelim, kontrole devam ederken kabaklar değişebilir.
  3. Soğuyunca servis tabağına alıp cevizle birlikte afiyetle yiyelim.

balkabağı şekeri tarifi

“Bak Kabak Tatlısı” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın