kabak tatlısı tarifi malzemeleri
- kilo kabak
- 1 su bardağı toz şeker
yukarı;
- ceviz rendesi
Kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle kabakları tencereye alıp üzerine 1 su bardağı şeker dökelim ve 5-6 saat kadar bekletelim (beklemek istemezseniz yarım su bardağı su ekleyerek pişirebiliriz)
- Daha sonra kabaklar sulanır, 30 dakika pişirelim, kontrole devam ederken kabaklar değişebilir.
- Soğuyunca servis tabağına alıp cevizle birlikte afiyetle yiyelim.
balkabağı şekeri tarifi
“Bak Kabak Tatlısı” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]