balkabağı şekeri


kabak tatlısı tarifi malzemeleri

  • 1 kg kabak
  • 300 gram toz şeker
  • 100 gram ceviz
  • un

Kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kabak dilimler halinde kesin.
  2. Büyük bir tencereye koyun, üzerini örtecek kadar şeker ekleyin ve en az 6 saat bekletin.
  3. Ardından ocağa alıp kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
  4. Ocaktan alıp içine ceviz ve tahini ekleyip servis yapın ve afiyetle yiyin.

balkabağı şekeri tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kabak,
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Şeker
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kuru üzümlü kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın