balkabağı şekeri

kabak tatlısı tarifi malzemeleri

  • kilo kabak
  • 1 su bardağı toz şeker

Kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Küçük parçalara ayırdığınız kabakları yıkayıp soyun ve tencereye alın.
  2. Üzerine bir bardak toz şeker dökün ve suyun içinde bırakın. 4 saat bekledim ve su iyiydi. Ancak aceleniz yoksa, bir gecede bırakmak en iyisidir.
  3. Daha sonra altını en düşük ısıda bir buçuk saat su yavaş yavaş emilene ve şekerleme hazır olana kadar pişirin.
  4. Ben sunumda ceviz kullandım dilerseniz üzerine tahin döküp servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun

balkabağı şekeri tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kabak,
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Şeker
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Ünlü helvacılardan irmik helvası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın