balkabağı şekeri

kabak tatlısı tarifi malzemeleri

  • 500 gram doğranmış kabak
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı tahin
  • 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz

Kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kabak soyulur ve dilimler halinde kesilir.
  2. Üzerine şeker dökün, kapağı kapatın ve iki saat bekletin.
  3. Daha sonra orta ateşte 35 dakika pişirilir ve tahin ve ceviz ile servis edilir.

balkabağı şekeri tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kabak,
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Şeker
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Gözleme

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın