/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Brak’tan harika mercimek köftesi tarifi için malzemeler
- 2 bardak mercimek
- 1 su bardağı bulgur
- 5 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı domates salçası (1 yemek kaşığı domates, 1 yemek kaşığı biber)
- 2 diş sarımsak
- 1 soğan
- Yarım demet yeşil soğan
- Yarım demet maydanoz
- 3 adet limon
- nar ekşisi
- sekiz
- karabiber
- kimyon
- tuz
- acı biber
Barak’tan harika bir mercimek köftesi tarifi nasıl yapılır?
- 2 su bardağı mercimeği 5 su bardağı suda yumuşayıncaya kadar haşlayın, dibinde suyu az kalınca bulguru ekleyip karıştırın, tencerenin kapağını kapatın ve 15 dakika dinlendirip şişmesini bekleyin.
- Zeytinyağında kavrulan soğanlar tuzla kavrulur ve üzerine sarımsak eklenir ve her şey ölünce salça eklenir.
- Bir kapta bulgur ve mercimeği salça ile karıştırın, limon, nar ekşisi ve baharatlarla yoğurun ve en son yeşillikleri ekleyin. Marula veya kıvırmaya sarılarak yenir.
Barrak’tan resimli harika mercimek köftesi tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
kraker pizza
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]