Bayat Ekmek Değerlendirme Tarifi Malzemeler
- 4 orta boy top
- 1 kase çedar peyniri
- Yarım bayat ekmek
- tuz
- 1 su bardağı sıvı yağ
Bayat ekmek değerlendirme tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Patatesleri soyun, ikiye bölün, ikiye bölün, tekrar ikiye bölün ve çok ince doğrayın.
- Dilimlenmiş patatesleri yıkayıp kurulayın.
- Yağı tavaya alın ve yağda kızartırken üzerine patatesleri koyup ara ara karıştırarak tuz ilave edin.
- Patatesler piştikten sonra fazla yağını tavadan alıp cheddar ve bayat ekmekleri patateslerin altını kapatmadan ekleyip kapağını kapatıyoruz.
- Bir dakika sonra kapağı açıyoruz, iyice karıştırıyoruz ve kapak kapalıyken kısık ateşte bir dakika daha pişiriyoruz. Sıcak olarak servis ediyoruz.
Fotoğraflı bayat ekmek değerlendirme tarifi
Bayat Ekmek Yorumu yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]