Bayat ekmeğin derecesi (ekmekli köfte)

Bayat Ekmek Değerlendirme Tarifi Malzemeler (Ekmek Köfte)

  • bayat ekmeğin yarısından biraz fazlası
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 yumurta
  • 1 demet maydanoz
  • bir tutam dereotu
  • 3 yemek kaşığı ekmek kırıntısı
  • Tuz, karabiber, kimyon, kırmızı toz biber

yağda kızartmak:

  • Sebze yağı

Bayat ekmeği (ekmek köftesi) derecelendirmek için bir tarif nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Bayat ekmeği suya batırın ve fazla suyu sıkın.
  2. Karıştırma kabında küçük parçalara ayrılır.
  3. Yumurtaları, ince doğranmış yeşillikleri, baharatları, rendelenmiş peyniri ekleyip karıştırın.
  4. Son olarak kıvamına göre galeta unu eklenerek yapışkan olmayan bir kıvam elde edilir.
  5. Ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak oluşturulur.
  6. Tencerenin dibini kaplayacak kadar sıvı yağ ekleyin ve ısıtın.
  7. Köfteleri kızgın yağda bırakın ve her iki tarafını da kızartın.

memnuniyetle. Diğer tariflerim için hepinizi profilimdeki linkten youtube kanalıma bekliyorum.

Resimli Bayat Ekmek Derecesi (Ekmek Köfte) Tarifi

  • “ekmek
  • sırasında
  • tatlı tarifi
  • değerlendirme
  • krep
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

tavuklu pide

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın