Beş Dolgulu Tarif – Tatlılarım

Kışlık Dolma Tarifi için malzemeleri iki farklı şekilde yapıyorum, birinde soğanı kavurup domatesi ekliyorum.

Pirinç ve bulguru bir ölçü su ekleyerek pişiriyorum.

Kalan malzemeleri de ekleyip soğumasını ve dolmasını bekliyorum.

Bunun dışında pirinç ve bulgura diğer malzemeleri ekleyip karıştırıyorum.

İkisi de iyi gidiyor. Bu sefer iç harcını çiğden hazırladım.

Lahanayı ve asma yapraklarını sarıyoruz ve tencereye koyuyoruz.

Üzerine bir kaşık tuz serpin, su ekleyin ve 45 dakika pişirin.

Yemeğimi koşarken kısık ateşte pişiriyorum, bu yüzden süre uzayabilir.

İçli Kış Tarifi hazır. Mutlulukla…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın