Öncelikle pişen etimizi bir tabağa alıp üzerine üç yemek kaşığı sıvı yağ koyalım. Karıştıralım ki bir araya gelmeyelim.
Ardından ince kıyılmış kuru sarımsağı ekleyip kavuralım.
Ardından domates salçasını ekleyin.
İnce doğranmış domatesleri koyalım.
Pişirmenin yanına 1/2 su bardağı sıcak su ekleyin.
Tuz ve karabiberi ekleyip ocağı kapatın.
Daha sonra makarnamızı haşlayalım, makarnaya yetecek kadar su döküp kaynatalım, tencereye sıvı yağ ve tuz koyalım, su kaynamaya başlayınca makarnayı dökelim.
Makarnamız haşlandığında fazla suyunu süzelim. Bu arada beşamel sosunu hazırlayalım.
Tereyağını küçük bir tencereye koyun, sonra biraz daha ekleyin, rengi değişmeye başlayınca sütümüzü dökün, kaynağı iyi kullanabileceğimiz zaman tuz ve karabiberi koyun, ocağın altına koyun ve önce makarnayı koyun. tüm borcum.
Daha sonra beşamel sos ile karıştırıp dökün. O halde üzerine kıymayı dökelim ve harcımın üzerine son kaşar peynirini koyalım.
Denemek isteyenler için kolay gelsin, cheddarı 170 derecede önceden ısıtılmış fırında altın rengi olana kadar pişirelim.
çok teşekkür ederim ❤️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]