Fırınlanmış mantarlı Beşamel Makarna tarifi için malzemeler
- Yarım kutu makarna
- 300 gram mantar
Beşamel sos malzemeleri.
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- tuz
- karabiber
yukarı;
- çedar peyniri
Beşamel fırında mantarlı makarna tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Makarnayı haşlayın.
- Diğer yandan mantarları küçük küçük doğrayıp tavadan az sıvı yağda kavurun.
- Beşamel sos için küçük bir tencereye süt, un, tuz ve karabiberi ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
- 1-2 dakika kısık ateşte kaynattıktan sonra haşlanan makarnayı süzün ve sosa ekleyin.
- Mantarları ekleyin, karıştırın, ateşe dayanıklı bir kaba koyun, fırına koyun, kaşar peynirini rendeleyin ve altın rengi alana kadar pişirin.
Resimli fırında mantarlı beşamelli makarna tarifi
Beşamel soslu fırında mantarlı makarna ilk kez son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]