/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kuru bibazzari tarifi malzemeleri
- 1,5 su bardağı (300 gr) ılık süt
- Bir fincan çay (90 gr) sıvı yağ
- 6 yemek kaşığı (120 gr) tereyağı
- 1 yemek kaşığı (25 gr) şeker
- 1 paket (1 yemek kaşığı = 10 gram) aktif maya
- 1 çay kaşığı (7 gr) tuz
- 1 çay kaşığı (2 gr) tarçın
- Yarım çay kaşığı (1 gr) Mahlab
- 4,5 su bardağı (500 gr) un
Kuru suşi paipazarı tarifi nasıl hazırlanır?
- Un hariç diğer malzemeleri bir karıştırma kabına alın, karıştırdıktan sonra unu azar azar ilave edin ve yoğurun. Hamurun kıvamı yapışkan olmayan bir kıvama gelince üzerini örtüp ılık bir yerde 1-2 saat (veya 40°C’de 40-45 dakika) mayalanmaya bırakın.
- fermantasyondan sonra havayı alın ve 5-10 dakika daha bekleyin; Daha sonra hamuru tezgahta 10 eşit parçaya bölün.
- Her parçayı tezgahta merdane kalınlığında açın ve fotoğraftaki gibi iki parmağınızla çapraz kesim yapın.
- Dilimleri varsa yağlı tepsiye veya yağsız tepsiye düzgünce dizin.
- Yağlanmış veya yağsız tepsiye dizin.
- Aynı şekilde 9 parça hamur daha hazırlıyoruz ve maya tepsisinde oda sıcaklığında 15 dakika dinlendiriyoruz.
- Fırın sıcaklığını 200’e ayarlayın ve kuru üstler kızarana kadar pişirin.
- Fırından çıkarıp 20 dakika soğumaya bırakın.
- Fırın ayarını 120 dereceye ayarlayın, bir önceki sıcaklık biraz düştükten sonra tekrar fırına koyun ve bir saat bekleyin.
- Bu durumda bile kuru etimiz 7-10 saat fırında bırakıldığında aliyü’l-a’lâ olur.
- Vakumlu veya sönük naylon torbalarda uzun süre (6 aya kadar) bozulmadan alınabilir. Deneyen herkese bol şans. Çayın yanında güzel bir atıştırmalık. Ama bir tanesinin 30-35 kalori içerdiğini unutmayalım. İyi şanslar ve iyileşme efendim.
Resimli beypazarı kuru suşi tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Cehri köfte
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]