Dünya Pidesinin Yapılışı, Dünya Pidesinin Sırrı;
Hamuru yoğurup mayalanmaya bırakın (ellere yapışmayan yumuşak bir hamur alalım)
Soğanı ister jülyen ister atıştırmalık olarak ince ince doğrayın.
Maydanoz, biber ve taze soğanı ince ince serpin ve kuru soğanı ekleyin.
Son olarak rendelenmiş kaşar peyniri ve sıvı yağı ekleyip karıştırın.
Hamurdan ceviz parçalarını alıp yuvarlayın.
Uzun ve ince olması için bir iğne ile açın.
Ortaya daha fazla şey koyun ve yanları içeride kapatın.
Uçlarını güzelce karıştırıp tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında altın rengi olana kadar pişirin.
Sıcak servis yapın.
AFİYET OLSUN
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]