Bisküvi unu pasta tarzı

Pastane usulü unlu kek tarifi için malzemeler

  • 250 gram margarin veya tereyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket vanilya
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 3-3,5 su bardağı kontrollü un

Börek usulü un kurabiyesi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. İşin püf noktası 250 gram margarini önce eritip sonra bir kaba alıp soğumaya bırakmak.
  2. Sertleştiğinde altında biriken suyu dökün, bu çok önemli.
  3. Bir kaseye alın ve margarin, sıvı yağ, nişasta, pudra şekeri ve vanilyayı iyice emene kadar eldiven veya blender ile karıştırın.
  4. Ardından unu kontrollü bir şekilde ekleyin.
  5. Her unun dokusu diğerinden farklıdır, ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.
  6. Masanın üzerinde çok kalın olmayacak şekilde yuvarlayın, üzerini çatalla çizin, bıçakla eşit şekilde kesin ve tepsiye dizin.
  7. Önceden ısıtılmış fırında 150 derecede ilk 10 dakika sonra 100 derecede 20-25 dakika pişirin❗️❗️.

Fotoğraflı pasta tarzı un kurabiyesi tarifi

  • börek tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • tuzlu kraker
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

gofret bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın