Hazırlaması kolay ve yiyenlerden tüm belirtileri taşıyan lezzetli bir pasta yapıyoruz.
Bisküvi mini kek tarifi için önce kremasını hazırlıyoruz. Kremayı yapacağımız tavaya süt, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı şeker ve 2 yumurta sarısını alıp iyice karıştırıyoruz. Tencereyi ocağa koyun ve tam kaynama noktasına gelene kadar karıştırın.
Kaynamaya başlayan 100 gr krema. Margarin veya tereyağı ve vanilyayı koyup mikserle çırpıyoruz.
Muzun kabuğunu soyup halka halka kesiyoruz bisküviyi tabağa alıp kremayı koyuyoruz.
Kremanın üzerine bir parça muz koyuyoruz ve biraz bisküvi koyuyoruz. 2 kat bisküvinin üzerine kremayı sürüyoruz ve bir adet muz koyuyoruz. 3. Bisküviyi koyun ve kremayı üzerine ve yanlarına yayın.
Kalan bisküvi ve krema ile aynı işlemi yapıp bir tabağa alıyoruz.
Küçük keklerin üzerine önce çikolata sosu ardından karamel sosu döküyoruz.
Minik kekleri evde ne varsa süsleyip buzdolabında soğutup servis ediyoruz.
Bisküvi Mini Kek hazır, afiyet olsun 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]