Bittersweet Kurabiye Kurabiye Tarifi – Benim Tatlı Tariflerim

Şu ana kadar bittiğini görmedim (çünkü yakında bitiyor 😉)

Ele yapışmayan Bitter Tatlı Kurabiye Tarifi için önce margarini eritmeden tüm malzemeleri oda sıcaklığında karıştırarak ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapıyoruz.

Erik büyüklüğünde parçalar koparıp rulo yapıyoruz (tabii siz damak zevkinize göre farklı şekillerde verebilirsiniz)

Önce yumurta beyazına sonra susam veya çörek otuna bulayıp 170 derecede pişiriyoruz.

Ağzınızda eriyen lezzetli tuzlu kurabiyelerimiz hazır.

Soğuduktan sonra cam kavanozda bir haftaya kadar, hava geçirmez bir kapta (eğer tutarsa) 10 güne kadar saklanabilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın