/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Bonbon Kakaolu Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 125 gram tereyağ veya sıvıyağ
- 1 yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1,5 çay kaşığı nişasta
- 1 poşet kabartma tozu
- Bir torba vanilya şekeri
- 1,5 su bardağı un
- 2 kaşık kakaolu çorba
yukarı;
- 4 Paslı Bonbon
Bonibony Kakaolu Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
- Yumurta, margarin ve pudra şekerini güzelce karıştıralım ardından nişastayı koyup sırasıyla karıştıralım ve un, kakao, kabartma tozu ve şekerli vanilyayı ekleyip ele yapışmayacak bir kıvam alana kadar (hacim dalgalanmaları olabilir) hamuru yoğuralım. kakao unu markadan markaya değişiklik gösterdiği için dikkatli ekleyelim az geldiyse bir tık daha ekleyelim)
- Yoğurduğumuz hamura yuvarlak şekil verelim, ceviz kadar uzunsa bastırarak bonbon haline getirelim.
- Bisküvileri önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında üzerleri hafif çatlayana kadar pişirin.
- Pişen kurabiyelerimiz ilk sıcağı çıkınca servise hazır, afiyet olsun.
Fotoğraflı Bonibon Kakaolu Kurabiye Tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
Sinnet Corbasy
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]