Bonbon Kakaolu Kurabiye

Bonbon Kakaolu Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 125 gram tereyağ veya sıvıyağ
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1,5 çay kaşığı nişasta
  • 1 poşet kabartma tozu
  • Bir torba vanilya şekeri
  • 1,5 su bardağı un
  • 2 kaşık kakaolu çorba

yukarı;

  • 4 Paslı Bonbon

Bonibony Kakaolu Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Yumurta, margarin ve pudra şekerini güzelce karıştıralım ardından nişastayı koyup sırasıyla karıştıralım ve un, kakao, kabartma tozu ve şekerli vanilyayı ekleyip ele yapışmayacak bir kıvam alana kadar (hacim dalgalanmaları olabilir) hamuru yoğuralım. kakao unu markadan markaya değişiklik gösterdiği için dikkatli ekleyelim az geldiyse bir tık daha ekleyelim)
  2. Yoğurduğumuz hamura yuvarlak şekil verelim, ceviz kadar uzunsa bastırarak bonbon haline getirelim.
  3. Bisküvileri önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında üzerleri hafif çatlayana kadar pişirin.
  4. Pişen kurabiyelerimiz ilk sıcağı çıkınca servise hazır, afiyet olsun.

Fotoğraflı Bonibon Kakaolu Kurabiye Tarifi

  • bonbonlu
  • börek tarifi
  • kakao
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Sinnet Corbasy

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın