Borcam’da sütlü çörek

Borcam puding tarifi için malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 bardak un

doldurmak;

  • 1 kutu kakaolu puding
  • 3,5 su bardağı süt (paket üzerinde belirtildiği gibi)

yukarı;

  • kıyılmış fıstık

Borcam’da pudingli kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yumurta ve şekeri güzelce çırpın.
  2. Süt ve sıvı yağı ekleyip çırpmaya devam edin.
  3. Yavaş yavaş un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin ve iyice karıştırın.
  4. Hazırladığınız kek hamurunu yağlanmış borcam tepsiye dökün ve eşit şekilde dağıtın.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
  6. Kek pişerken içi için pudingin üzerindeki tarife göre hazırlanır.
  7. Pişmiş bir kekin üzerindeki çukurlar fotoğraftaki gibi bir cihaz veya bıçakla eşit şekilde açılır.
  8. Puding pastanın girintilerini doldurur.
  9. Kalan puding kekin üzerine eşit olarak dağıtılır.
  10. Oyulmuş kek parçaları rondodan çıkarılır ve pudingin üzerine serpilir.
  11. Son olarak fıstıklar dökülür.
  12. Buzdolabında en az bir saat dinlendirdikten sonra dilediğiniz şekilde dilimleyip servis yapın ve afiyetle yiyin.

Fotoğraflı Borcam’da sütle doldurulmuş kek

  • pireks
  • tatlı tarifi
  • tam dolu
  • Kek
  • Kek tarifleri
  • kek tarifleri
  • puding
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

ıspanaklı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın