Borcumdaki köstebek turtası

Borcam’ın Köstebek Turtası Tarifi Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 2-3 yemek kaşığı kakao
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 bardak un

arasında

  • 3-4 muz
  • 2 paket krem ​​şanti
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı damla çikolata
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi

Borcam’da köstebek pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yumurta ve şekeri çırpma teline alıp köpük beyazlaşana kadar çırpın. Süt ve yağı ekleyip biraz daha çırpın. Diğerlerini ekleyip karıştırın.
  2. Yağlanmış alt tepsiye dökün ve 175 derecelik fırında ters çevirerek pişirin. Kek pişerken krem ​​şantiyi çırpın, içine damla çikolata ve hindistan cevizini koyun ve dinlenmesi için buzdolabına koyun.
  3. Kek pişip biraz soğuyunca fotoğraftaki gibi alın ve hepsini sütle ıslatın. Muzları çırpılmış kremanın üzerine iyice yerleştirin. Pastadan aldığınız parçalarla robota vurun ve pastanın her yerine yayın.
  4. Dinlenene kadar buzdolabına koyun. Yapanlara kolay gelsin – çok pratik ve verimli bir tatlı oldu, kolay gelsin hanımlar.

Borcam’ın fotoğraflı köstebek pasta tarifi

  • borçlarımda
  • tatlı tarifi
  • ölümsüzleştirilmiş
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Nutellalı tarçınlı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın