Sandviç Börek Tarifi için,
Hamuru için gerekli olan tüm malzemeleri süt, yaş maya, bir kap içerisine ekleyip ele yapışan bir hamur elde edelim.
Hamuru 45 dakika mayalanmaya bırakın.
Haçtan mandalina renkli büyük bezeleri alıp tuzluktan küçük bezeleri elimizle tezgahta açıp ay gibi kapatalım.
Ağzın kolay açılması için kenarlara çok fazla bastırmayın.
Tüm bezelere aynı yöntemi uyguladıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine bir süre sonra hazırlayalım.
Üzerlerine yumurta sarısını sürüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Yaklaşık 25-30 dakika.
Sandviçlerimiz pişince fırından alıyoruz soğuyunca dilediğinizi ekleyebilirsiniz.
Sandviç böreği hazır.
yemek istiyorum☺️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]