Boş pasta rulo tarifi malzemeleri
- 500 gram bir
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- Tükettiğiniz su miktarı (yaklaşık 2 su bardağı)
Boş börek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Un ve tuzu bir kaba alıp yavaş yavaş su ekleyerek yoğurun.
- Orta sertlikte (kulak memesi gibi) ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
- Hamur 3 bezeye ayrılıp bol unlu çivi ve büyüteçle yuvarlanır. Yapıştırmamaya dikkat edin.
- Bol sıvı yağ koyup iki ucundan ortasına doğru yuvarlayın.
- Tam çaprazdan kesilir ve sarılır.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
- Yağlayın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.
- Üzerine pudra şekeri dökerek tüketebilirsiniz, harika oluyor. Afiyet olsun
Resimli boş börek tarifi
Boş Rulo Börek metni ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]