Browni çikolata ile doldurulmuş cheesecake

Peynir tarifi malzemeleri ile doldurulmuş çikolatalı kek

  • 125 gram yumuşak tereyağı
  • Bir çay bardağı şeker (125 gr).
  • 1 paket vanilya
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 su bardağı un (175 gr)
  • 2 yemek kaşığı kakao (20 gr).
  • Yarım çay bardağı süt (80 ml).
  • 100 gr çikolata (bitter veya sütlü kutu)

Cheesecake dolgusunu hazırlamak için:

  • 300 gr kuark (veya labne)
  • 80 gram şeker (yarım çay bardağı)
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı nişasta (15 gr).

Cheesecake dolgulu çikolatalı browni tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Cheesecake dolgusu için tüm malzemeleri, kremayı karıştırın ve bir kenara koyun.
  2. Bir kek tavasında tereyağı, şeker ve vanilyayı birlikte çırpın. Yumurtaları ekleyip karıştırmaya devam edin. Sütü biraz ısıtın, çikolatayı ekleyin ve eritin. Biraz soğuduktan sonra kek karışımına ekleyin.
  3. Un, kabartma tozu ve kakaoyu karışıma ekleyip 1-2 dakika çırpın. Kek kalın olmalıdır.
  4. Bir kek kalıbını unla yağlayın. Kekin 3/2’sini kalıba aktarın. Daha sonra ortasını kaşıkla açıp kenarlarını düzeltin. Cheesecake dolgusunu kekin ortasına yayın. Kalan kek karışımıyla üzerini kapatın.
  5. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 55-60 dakika pişirin. Kek tamamen soğuduktan sonra servis tabağına ters çevirin ve üzerini pudra şekeri veya çikolata ile süsleyebilirsiniz. Keyfini çıkarın 😊.

Peynir tarifi ile doldurulmuş çikolatalı kek

  • tatlı tarifi
  • kek
  • Çizkek
  • çikolata
  • tam dolu
  • Kek tarifleri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

üfleme

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın