Budu Bayan Dondurucu Köfte – Tariflerim

Merhabalar Lezzet Yemekim.com üyeleri, sizlerle pişmeden dondurucuya atılabilen, dilediğimiz zaman çıkarıp pişirebileceğimiz bir kadın bacağı bacağı tarifi paylaşmak istiyorum.

Bunun için bir tavaya sıvı yağı koyup soğanı küp küp doğrayıp ilave ediyoruz.

Kahverengi olana kadar kızartıyoruz.

Ardından kıymanın yarısını ve baharatları ekleyip güzelce kavuruyoruz.

Evet kavurma bitince maydanoz ekleyebilirsiniz 😉😉😉

Ardından çiğ kıymamızı, kızarmış kıymamızı ve haşlanmış pirincimizi güzelce rendeliyoruz.

Ellerimizi suya ve kalıba daldırıp dondurucu poşetlere paylaştırıp istediğiniz zaman kızartıyoruz 😋.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın