Bülbül Yuvası Tarifi Malzemeler
- 1 kutu puf böreği
- 250 gr sade tereyağı
- yukarı;
- fındık
- yeşil fıstık
şerbet
- 5 su bardağı şeker
- 5 su bardağı su
- çeyrek limon
Bülbül yuvası tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle şurubu pişirin ve soğumaya bırakın, suyu ve şekeri ocağa koyun, kaynamaya başlayınca limonu ekleyin ve orta ateşte 15-20 dakika pişirin, soğumaya bırakın.
- Uzun tarafından ortadan ikiye bölüp, ince bir iğneye yuvarlıyoruz, bastırıyoruz, tepsiye fotoğraftaki gibi yerleştirip üzerine fırça yardımıyla eritilmiş yağı döküyoruz.
- 175 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz ve hazır olduğunda sıcak tatlının içine soğuk şerbeti döküyoruz.
Resimlerle bülbül yuvası tarifi
Bülbül Yuvası yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]