Bülbül Yuvası

Bülbül Yuvası Tarifi Malzemeler

  • 1 kutu puf böreği
  • 250 gr sade tereyağı
  • yukarı;
  • fındık
  • yeşil fıstık

şerbet

  • 5 su bardağı şeker
  • 5 su bardağı su
  • çeyrek limon
Bülbül yuvası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle şurubu pişirin ve soğumaya bırakın, suyu ve şekeri ocağa koyun, kaynamaya başlayınca limonu ekleyin ve orta ateşte 15-20 dakika pişirin, soğumaya bırakın.
  2. Uzun tarafından ortadan ikiye bölüp, ince bir iğneye yuvarlıyoruz, bastırıyoruz, tepsiye fotoğraftaki gibi yerleştirip üzerine fırça yardımıyla eritilmiş yağı döküyoruz.
  3. 175 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz ve hazır olduğunda sıcak tatlının içine soğuk şerbeti döküyoruz.

Resimlerle bülbül yuvası tarifi

Bülbül Yuvası yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın