çatal attım


çikolata tarifi malzemeleri

  • Bir çay bardağı su (100ml)
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yumurta
  • 75 gram bir
  • 50 gr tereyağı
  • 1 ton balığı
  • incir şekeri

Çikolata tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

Toplam 20 şube için.

  1. Küçük bir tencereye tereyağı, pudra şekeri ve bir tutam tuzu ekleyin ve 1-2 dakika pişirin.
  2. Unu ekleyip hemen karıştırıyoruz, yoğun bir kıvam elde edeceksiniz.
  3. Bir yumurtayı kırın ve hamurun içine iyice yedirin, ardından diğer yumurtayı da aynı şekilde.
  4. Sıkma torbasına alıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye bastırın (ceviz büyüklüğünden biraz daha küçük olacaktır).
  5. Üzerine pudra şekeri serpip 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Keyfini çıkarın 💖.

Resimli Şevket tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • çatal attım
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tarçın ve Ceviz Unlu Kurabiye Isırığı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın