Kurabiye Kırıntısı Tarifi için,
Yumurtaları şekerle çırpalım ve tuzu ekleyelim.
Ardından diğer malzemeleri ekleyip unu da ekleyip yoğurun.
Ele yapışan yumuşak bir hamur, merak etmeyin ve un eklemeyin.
1/2 saat buzdolabında bekletip çıkaralım, daha sonra topları alıp bir tepsiye hazırlayalım, 180°C’de 10-12 dakika pişirelim. Pişirip çıkaralım, fazla uzatmayalım.
İlk ateş yükseldiğinde üzerini bol pudra şekeri ile kaplayalım.
2. Alternatif olarak bol pudra şekerine batırıp fırına koymadan da fırına verebilirsiniz.
Çıktıktan sonra hala pudra şekeri alabilirsiniz.
Muhteşem pastamız hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]