/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
İçli Kurabiye Tarifi Malzemeler
kiraz dolgusu
- 1 su bardağı kiraz
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı nişasta (nişastayı açmak için biraz su)
- hava soğuduğunda
- Yarım su bardağı beyaz çikolata parçaları
Bisküvi hamuru için
- 2 yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı kakao
- 4 su bardağı un (kontrollü ekleyin)
- 1 paket vanilya
- 1 poşet kabartma tozu
- bir tutam tuz
yukarı;
- 100 gram benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata
- yer fistigi
İçli kurabiye tarifi nasıl yapılır?
- Vişne dolgusu için vişne ve şekeri bir tavada birleşene kadar ısıtın. Daha sonra suyla açtığımız nişastayı ekleyip koyulaşana kadar karıştırmaya devam ediyoruz. Daha sonra soğuyan vişnelerin üzerine çikolatayı ekleyin ve karıştırın.
- Bisküvi hamuru için karıştırma kabına alınan tüm sıvı malzemeleri çırpın. Daha sonra kakao, vanilya, kabartma tozu ve kontrollü un ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.
- Cevizden biraz daha büyük parçalar hamurdan alınır ve elinizle hafifçe bastırarak tezgahta açılır. Kiraz dolgusunu ekleyin ve demet şeklinde kapatın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Tüm bezeler bu şekilde hazırlanır.
- 160 derecede önceden ısıtılmış fırında 12 dakika pişirin. Daha uzun tutarsanız hamur kuruyabilir, fazla pişirmeyin. Benmari usulü eritilmiş çikolata ve fıstık tozu ile süsleyip servis edebilirsiniz.
Resimlerle dolu bir kurabiye tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Patates salatası (yoğurt, hardal, mayonez sos)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]