Çerkez tavuğu


Çerkez tavuğu tarifi malzemeleri

  • 1 tavuk budu 1 tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı ceviz
  • 4 dilim tost
  • 2 diş sarımsak
  • tuz
  • karabiber
  • zeytin yağı
  • kırmızı biber
  • haşlanmış tavuk suyu

Çerkez tavuğu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavuğu suda haşlıyoruz, tavuğu içinden alıp soğumaya bırakıyoruz ve tavuğu yıkıyoruz.
  2. Tostu küçük parçalara ayırıp üzerine haşlanmış tavuk suyunu döküyoruz.
  3. Tavuklu yoğurt, sarımsak, tuz, karabiber ve cevizleri ekleyip son kez karıştırın.
  4. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı ve acı biberle servis yapın. Afiyet olsun.

Resimli Çerkez tavuğu tarifi

  • tatlı tarifi
  • Çerkez
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • tavuk tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Lezzetli kıyılmış tost

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın