Cevizli Havuç Tarator – En Sevdiğim Yemekler

Cevizli Havuç Tarator tarifi için havuçlarla başlayalım.

Havuçlarımızı tavada 3 yemek kaşığı sıvı yağ ile 8-10 dakika pişirin. hadi kurulayalım. Hızlı bir şekilde yapıldığında soğumaya bırakın.

Diğer taraftan yoğurdumuzu bu yemeğe ekleyelim, sarımsağı, tuzu (isterseniz) ve cevizleri ilave ettikten sonra donmuş havuçlarımızı ekleyip karıştıralım.

Servis edene kadar buzdolabında bekletin. Servis yapmadan önce biraz zeytinyağı dökebilir ve biraz ceviz serpebilirsiniz.

Cevizli Havuç Tarator hazır.

yemek ister misin 😊
.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın