Chokertami kebabı

Kökertami kebabı tarifi malzemeleri

  • 1 yemek kaşığı dana eti
  • 4 patates
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 su bardağı su
  • 2 diş sarımsak
  • 1 küçük soğan

Sosu için:

  • 4 yemek kaşığı domates sosu
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • acı biber
  • karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Yoğurt sosunu hazırlamak için

  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak

Patates kızartmak için

  • yeterli yağ

Chokertami kebabı tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Etleri yemeklik doğrayıp düdüklü tencerede 3 su bardağı su ile haşlayın. Orijinal jülyen kesimdir. Ben böyle yapıyorum.
  2. Patatesleri ince ince doğrayın ve kızgın yağda kızartın.
  3. Sarımsaklı yoğurt yapalım.
  4. Bir tavaya yağı, salçayı ve baharatları ekleyip karıştıralım ve biraz çekince altını kapatalım.
  5. Haşlanan etlere karabiber ve pul biberi ekleyip 2 dakika soteleyin.
  6. Servis tabağına sırasıyla bir miktar domates sostan, ardından da yoğurdu patateslerin üzerine dökelim.
  7. Üzerine haşlanmış etleri koyup kalan sosu üzerine gezdirelim. Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum.

Resimli Shukertami kebabı tarifi

  • börek tarifi
  • ezici
  • kebap
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Biberli pirinç arpa makarna

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın