Kokoratmi Kebap Tarifi İçin Malzemeler
- 200 gram kıyılmış et
- 1 soğan
- 2 yeşil biber
- 1 domates
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- tuz
- ezilmiş kırmızı biber
- acı biber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı (istediğiniz sıvı yağ olabilir)
yağda kızartmak;
- Patates
- sarımsaklı yoğurt
Kebap chokertme tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavaya yağı alıp doğranmış soğanları kavurun.
- Ardından biberi ekleyip kavurun, ardından kırmızı eti ekleyin.
- Aynı şekilde kızarttıktan sonra salça ve sarımsağı ilave edin.
- Soyulmuş domatesleri ekleyip pişirin.
- Tuz ve baharatları ekleyip yumuşayana kadar kapatın.
- Patatesleri aktarın.
- Ayrı bir yerde sarımsaklı yoğurt hazırlayın.
- Servis tabağının alt kısmına önce patates kızartmasının üzerine hazırladığımız kızarmış eti döküyoruz, sarımsaklı yoğurdu döküp servis ediyoruz. Afiyet olsun.
resimli chockertami kebap tarifi
Çökertme Kebab’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]