Fırınsız Portakallı Cheesecake, Portakalsız Cheesecake Nasıl Yapılır?
İlk olarak kapalı kalıp için tabanımızı hazırlıyoruz.
Bu sebeple bisküvileri rondodan geçirip un haline getiriyoruz, eritilmiş tereyağını ekleyip kalıbın altına bastırıyoruz.
Dinlemek için buzdolabına koyduk.
Ardından pudingimizi hazırlamaya başlıyoruz.
Bu sebeple tüm malzemeleri karıştırıp labne peyniri ve vanilyayı tencereye koymadan pişiriyoruz.
Gözler pişene kadar karıştırıyoruz.
Ardından labne peyniri ve vanilyayı karıştırıp soğumaya bırakıyoruz.
Dinlenme tabanımızı alıp üzerine muhallebimizi döküyoruz. Üst kısım hafifçe çatlayana kadar bekleyin. Bu sırada jöle hazırlıyoruz.
Bu nedenle portakal suyu, şeker ve nişastayı bir tencerede karıştırıp birlikte yediriyoruz.
İyice kaynayınca altını kapatın ve on beş dakika pişirin. Yüzeyin kabuk tutmaması için karıştırıp soğutuyoruz.
Soğuyunca muhallebimizin üzerine kremayı döküp mümkünse bir gece buzdolabında bekletiyoruz.
Çiğ Portakallı Cheesecake hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]