Çikolata Kaplı Narlı Lokum (Gerekli Değil)

Lokum Çikolata Kaplı Nar Tarifi Malzemeler (Hazır Değil)

  • 2 su bardağı taze nar suyu
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı mısır nişastası
  • 100 gr sütlü çikolata
  • 100 gr beyaz çikolata

Nar tarifi ile çikolata kaplı Türk tatlısı nasıl yapılır (hazır değil)?

yemebaskı tarifi
  1. Kuru üzümleri iki su bardağı su çıkacak şekilde sıkalım ve bir süzgeçten geçirelim.
  2. Tencereye alıp bir yandan kürekle şekeri ilave edelim, çırparak topaklandıktan sonra elenmiş nişastayı ekleyelim, aynı şekilde ocağa koymadan önce iyice çırpalım.
  3. Orta-kısık ateşte koyulaşıp koyulaşana kadar kaynamaya bırakın.
  4. Karıştırmakta zorluk çekiyorsanız, o zaman var.
  5. Suyun içinden geçirdiğimiz buz kalıplarına dökelim eğer orada değilse sabit bir kaba dökebilirsiniz.
  6. Buzdolabında 3 saat dinlendirdikten sonra yağlı kağıt üzerine ters çevirelim.
  7. Ters çevirmeden önce parmaklarınızla pireksin kenarlarını içe doğru çekin, bu şekilde kolayca çıkacaktır.
  8. Daha sonra makas veya bıçakla küpler halinde kesin.
  9. Kaynayan çaydanlığın üzerine çelik bir tencere alın ve çikolatayı Marie’nin havzasında eritin.
  10. Diş macununu Türk lokumuna batırın, çikolataya batırın ve hepsini yemeyin.
  11. Hepsi bitene kadar aynı işlemi uygulayın, yağlı kağıt üzerine alıp bir saat kadar bekleyin. servise hazır Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum.

Resimli narlı çikolata kaplı türk tatlısı tarifi (hazır değil)

  • (Hazır
  • aramayacak
  • tatlı tarifi
  • çikolata
  • Kapalı
  • yakın
  • nar ile
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

yulaflı bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın