Çikolatalı Kek (Yerken Yedirir) – Tatlılarım

Yemek Yerken Yemek Yediren Çikolatalı Kek Tarifi Yemek Yediren Çikolatalı Kek Nasıl Yapılır?

Pandispanya için: Tüm malzemeleri bir kaseye alıp mikserle 10 dakika çırpın.Yağlı kağıt serdiğimiz yuvarlaklığımızı kalemle etrafını çizip makasla keselim. Çemberimizin tabanını ve kenarlarını çizim kağıdı ile saralım. Yağlı kağıdımızı çizim için kalıbınızın içine koyalım. Hamurumuzu döküp soğuk fırına atıyoruz 180 dc ayarlayıp 40 dakika pişiriyoruz.Fırının şeklini değiştirip 35 dakika sonra 160 dereceye düşürebilirsiniz.Tost makinesini deneyelim.

Pişmiş kekimizi soğumaya bırakalım, çemberden çıkaralım, 4 parçaya keselim, 1 parça kalıba koyalım, orta katlara kremayı koyalım, bitene kadar devam edelim.

Yuvarlak kalıbımızı açıp üzerine yayalım ve üzerine biraz krem ​​şanti koyalım.

Kavurma için: Bir demlik kahvenin içine süt kremasını koyalım, kaynayınca çikolatayı ekleyip çırpalım. Soğuyunca kekimizin kenarlarını kaşık yardımıyla kaldıralım ve çileklerle süsleyelim.

Çikolatalı kek hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın