Çikolatalı Kristal Kurabiye – Benim Tatlı İkramlarım

Margarini bir kapta ısıtın.

Nişasta, pudra şekeri, kakao, kabartma tozu ve vanilyayı alıp lezzetli olana kadar elimizle sıkıyoruz.

Unu azar azar ekleyerek kulak gibi yumuşak bir hamur elde ediyoruz.

Hamurdan fındık parçaları alıp çıkarıyoruz.

Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine alıyoruz.

Çerezler ile pimin ucu arasındaki boşluğu açıyoruz.

180 ° C’ye önceden ısıtılmış fırına koyduk.

Bir kurabiyeye sıcakken dokunursanız kırılır.

Onun için pasta tepside soğur ve kendini toplar.

Bir tencereye su koyuyoruz, çikolatayı bir kaba alıp benmari usulü eritiyoruz.

Eriyen çikolatadan bir çay kaşığı çikolatayı alıp kekin ortasına koyuyoruz ve fındığı koyuyoruz.

Çikolata tamamen eriyince tabağa alıp servis ediyoruz.

Kristal çikolatalı kurabiyeler hazır

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın