Çıtır Elma Tatlısı ve Kadayıf – Favori Tatlılarım

Harika misafir sofralarınız için size en güzel tarifleri vereceğim.

Elmalı Çıtır Kadayıf Tatlısı tarifi için önce elmaları alın, küp küp doğrayın ve bir tavaya alın.

Şekeri ekleyip 5-6 dakika yumuşamasını bekleyin. Ocağı kapatıp tarçını ekleyip soğumaya bırakın.

Kadayıfı tencereye alıp tereyağını ekleyelim. Kısık ateşte kavuralım ve ceviz ve şekeri ekleyelim. pişince ocağı kapatalım

Pudingimiz için sütü, şekeri, unu bir tencereye alıp koyulaşana kadar çırpalım.

Vanilya ve tereyağını ekleyip iyice karıştıralım ve pudingimiz hazır.

Önce yumuşacık elmalarımızı kredime koyuyoruz.

Üzerine pudingimizi döküyoruz.

Üzerine kızarmış kadayıf ekleyin.

Birkaç saat buzdolabında bekletip servis yapın.

Kadayıflı Çıtır Elma Tatlısı servise hazır!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın