Çıtır kremalı güveç

Kremalı Krispy Kadayıf Tarifi için Malzemeler

  • 200 gram kavrulmuş kadayıf
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı çekilmiş ceviz

Kremayı hazırlamak için:

  • 1 litre süt
  • Bir parmak bir bardak sudan daha az şekerdir
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
Krispy Kadayıf muhallebi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tereyağını tavada eritip muhallebilerimizi tavaya alıyoruz.
  2. Kavurup kavurduktan sonra şeker ve cevizleri ekleyin.
  3. Bu sırada muhallebiyi yapmaya başlıyoruz şeker, nişasta, un ve vanilyayı bir litre sütün içine koyup kaynamaya bırakıyoruz.
  4. Kaynamaya başladıktan 3-4 dakika sonra. Ardından pudingimiz hazır.
  5. Ateşin dibine ince bir formda kadaev koyuyoruz.
  6. Muhallebiyi yüze yayıyoruz ve kalan kadayıfları üzerine koyup 2-3 saat buzdolabında bekletiyoruz, kadayıf pudingimiz servise hazır.

Resimli Krispy Kadayıf Muhallebi Tarifi

“Çıtır Muhallebili Kadayıf” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın