/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Ezilmiş / ezilmiş zeytin tarifi için malzemeler
- 500 gr taze yeşil zeytin
- bunlar
tuzlu su için
- 500 ml içme suyu
- 2 yemek kaşığı kaya tuzu
- 2 limonun suyu
- 1 dilim pancar (isteğe bağlı)
Çizik/öğütülmüş zeytin tarifi nasıl yapılır?
- Zeytinleri yıkayın ve morarmış kısımlarını çıkarın.
- Zeytinleri birkaç yerinden kazıyın veya kırın.
- Daha sonra bir cam kaseye alıp üzerine sade su ekleyin.
- Suyu her gün veya gün aşırı değiştirerek safra kesesinin gittiğinden emin olun.
- Yaklaşık 15-20 gün sonra tadına bakabilirsiniz ve acılık gitmişse salamuranın suyu ve bir dilim pancar ekleyebilirsiniz. 2-3 hafta içinde tatlandırılacaktır.
Not: Kırma yöntemi zeytinlerin daha çabuk olgunlaşmasını sağlayacaktır. Zeytinlere acılığını veren madde aynı zamanda koruyucu bir özelliktir çünkü zeytinleri damak zevkinize göre biraz acı bırakmak raf ömürlerini uzatacaktır. Bizim tarifimizde salamuranın tadı güzel ama çok fazla, orantılı olarak azaltabilirsiniz. Ayrıca her tuzun tat yoğunluğu değişir, kontrollü bir şekilde ilave edilmelidir. Pancar dilimlerinin eklenmesi sonunda rengi verecek ve zeytinleri su altında tutacaktır.
Çizik/ezilmiş zeytin tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Mercimek köftesi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]