Cocostar Fırınsız Kek – Tatlılarım

Fırınsız Cocostar Kek Tarifi için kekin tabanını geniş bir kaba alıp elimizle ezelim robottan da geçebilirsiniz.

Daha sonra ılık süte kahve ve şekeri ekleyin ve eriyene kadar karıştırın. Kahveli sütü kekin üzerine dökün ve iyice karıştırın. Streç filmle kaplanmış 12 cm’lik bir kek kalıbına keki koyun ve buzdolabına koyun.

Orta kat için krem ​​şanti ve sütü koyulaşana kadar ekleyin, ardından hindistan cevizini kuruyana kadar ekleyip karıştırın. Karışımı kekin üzerine koyun ve kaşığın tersiyle düzeltin. Bitmiş pastayı buzdolabına koyalım.

Ganaj için çikolatayı küçük parçalara ayırın ve küçük bir cezveye koyun. Cezveden daha büyük bir kaba sıcak su koyalım ve tavayı suyun içine koyalım. Çikolata erimeye başlayınca içine sütü ve tereyağını ekleyip malzemeler karışıp berraklaşana kadar karıştırmaya devam edelim. Çikolata sosu önce cıvık olacaktır. Sosu buzdolabına alıp donmasını bekleyelim.

Çikolatalı sos tamamen soğuyup kıvamı gelince (kalın bir kek hamuru gibi olacak) sosu kekin üzerine dökelim ve kaşığın arkasına yayalım. Pastayı buzdolabında en az iki saat bekletin.

Servis yapmadan önce pastayı dilediğiniz gibi kesip süsleyebilirsiniz. Yenilebilir inciler kullandım.

Fırınsız Cocostar Kek hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın