Çok kremalı pasta ve fıstık kreması

Multi Kremalı Kek ve Fıstık Kremalı Kek Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 2 su bardağı şeker
  • Yağını ölçmek için 1 su bardağı su
  • 2 bardak süt
  • 1 bardak su
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı çok pişirici
  • 1 yemek kaşığı fıstık kreması
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 5 su bardağı un

üzerine

  • çok kremsi
  • fıstık kreması

Fıstık ezmesi ve kremalı kek tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Öncelikle şeker ve yumurtaları güzelce çırpın.
  2. Yağ, süt ve suyu ekleyip iyice karıştırın.
  3. Ardından un hariç tüm malzemeleri ekleyip tekrar çırpın. Unu azar azar ekleyin ve çırpın.
  4. İlk 15 dakika 170°C’de, ardından 180°C’de yumuşayana kadar pişirin.
  5. Tamamen soğuduktan sonra krema ve fıstık kremasını benmari usulü eritip üzerine dökün ve afiyetle yiyin.

Fotoğraflı multicooker kek tarifi ve fıstık kreması

  • börek tarifi
  • çok kremalı
  • yer fıstığı
  • Kek
  • cömert
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

şeftalili cheesecake

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın