çok lezzetli reçel

Çok lezzetli tarif malzemeleri

hamur için

  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 yaş maya
  • bir tutam tuz
  • biraz şeker
  • 5-6 su bardağı un

hamur için

  • küçük peynir küpleri
  • 1 soğan ince doğranmış
  • acı biber
  • karabiber
  • Tuz (peynir daha az tuzluysa tuz ekleyebilirsiniz)
Çok lezzetli bir reçel tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamuru hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alıp yoğuralım, ele yapışıyorsa un veya sıvı yağ kullanabilirsiniz.
  2. Hamuru yoğururken elimden geldiğince sık 1, 5 veya 2 su bardağı süt ekliyorum daha yumuşak ve kabarık olacak.
  3. Peyniri hamur için ince ince doğrayın.
  4. Üzerine doğranmış soğan ve baharatları ekleyin.
  5. Hamur dinlendikten sonra hamuru beze haline getirelim. Ve tavada pişirelim. (Hamurun dinlenmesi için 35 veya 45 dakika bekleyelim.)
  6. Hamur piştikten sonra içine hamuru ilave edin ve yuvarladıktan sonra bastırın.

Herkese iyi şanslar. Çok güzel ve lezzetli bir tarif, bal ve şekerle afiyetle yiyin. 😍❤.

Resimlerle çok lezzetli bir öğleden sonra tarifi

“Çok lezzetli baskı” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın