Çok lezzetli tarif malzemeleri
hamur için
- 2 su bardağı süt
- 1 su bardağı ılık su
- 1 yaş maya
- bir tutam tuz
- biraz şeker
- 5-6 su bardağı un
hamur için
- küçük peynir küpleri
- 1 soğan ince doğranmış
- acı biber
- karabiber
- Tuz (peynir daha az tuzluysa tuz ekleyebilirsiniz)
Çok lezzetli bir reçel tarifi nasıl hazırlanır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Hamuru hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alıp yoğuralım, ele yapışıyorsa un veya sıvı yağ kullanabilirsiniz.
- Hamuru yoğururken elimden geldiğince sık 1, 5 veya 2 su bardağı süt ekliyorum daha yumuşak ve kabarık olacak.
- Peyniri hamur için ince ince doğrayın.
- Üzerine doğranmış soğan ve baharatları ekleyin.
- Hamur dinlendikten sonra hamuru beze haline getirelim. Ve tavada pişirelim. (Hamurun dinlenmesi için 35 veya 45 dakika bekleyelim.)
- Hamur piştikten sonra içine hamuru ilave edin ve yuvarladıktan sonra bastırın.
Herkese iyi şanslar. Çok güzel ve lezzetli bir tarif, bal ve şekerle afiyetle yiyin. .
Resimlerle çok lezzetli bir öğleden sonra tarifi
“Çok lezzetli baskı” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]