Damla Çikolatalı Dondurmalı Kurabiye

çikolatalı dondurmalı pasta tarifi malzemeleri

  • 125 gr tereyağı veya margarin, oda sıcaklığında yumuşamış
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 3 su bardağı un (kontrollü ekleyin)
  • 1 su bardağı damla çikolata

Çikolatalı kek dondurma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Un ve damla çikolata hariç tüm malzemeler bir karıştırma kabına alınıp kaşıkla karıştırılır ve kontrollü un ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir.
  2. Son olarak hamura damla çikolatalar eklenip yoğrularak çikolatanın hamura karışması sağlanır.
  3. Dondurma kaşığı ile şekil verilerek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.
  4. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. Bunu deneyen herkese bol şans ❤️.

Fotoğraflı çikolatalı dondurma bisküvi tarifi

  • tatlı tarifi
  • çikolata
  • Damla
  • dondurma)
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Misafir menülerinin vazgeçilmezlerinden biri olan mercimekli köfte

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın