Denizde kızarmış palamut tadı

Palamut tarifi ile kızarmış deniz aromalı malzemeler

  • 1 kg palamut balığı
  • 1 su bardağı mısır unu
  • yeterli tuz

kızartma için

  • Sebze yağı
Deniz aromalı kızarmış palamut tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Balığımızı güzelce yıkayıp bir kevgir içine koyuyoruz.
  2. Daha sonra kalan suyu yağın sıçramaması için kağıt havlu ile alıp tuzlayalım.
  3. Yağı orta ateşte ısıtıyoruz.
  4. Daha sonra mısır unu içinde balığımızı bir ileri bir geri kaydırıp tavamıza alıp kızartmaya başlıyoruz.
  5. Kızaran balıkları servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın. Deneyenlere bol şans

Fotoğraflı palamut tarifi ile denizin lezzeti patates kızartması

Denizlerden Gelen Lezzet, Palamut Kızartması yazısı ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın