/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Dereotu Böreği Tarifi için Malzemeler
- 1 çay kaşığı lor peyniri
- Yarım paket tereyağ
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 3 yumurta
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım su bardağı süt
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı çörek otu (sevmiyorsanız gerek yok)
- 1 çay kaşığı ince kıyılmış dereotu
- 5 su bardağı kadar un (normal kıvama gelene kadar hamura ekleyin)
yukarı;
- yumurtanın Sarısı
- Susam
<
böl>
- Oda sıcaklığındaki yağı bir karıştırma kabına alın.
- Diğer malzemeleri teker teker ekleyip karıştıralım. Unu önce 2 su bardağı unu daha sonra azar azar ekleyerek ele yapışmayacak normal bir pankek hamuru kıvamına gelene kadar yoğuralım.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil verelim.
- Üzerlerini yumurta sarısı ile yağlayıp susamla süsleyin.
- 170 derece önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. (Börek pişirme ayarı fırınınıza göre hangi sıcaklıkta olursa olsun pişirin.)
Resimlerle dereotu pasta tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]