dereotu böreği

Dereotu Böreği Tarifi için Malzemeler

  • Bir paket varsayılan kuru
  • 1.5 çay kaşığı süt
  • 1.5 çay kaşığı yağ
  • 1 çay kaşığı su
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 3 çay kaşığı tuz
  • eşit derecede doğru
  • Yarım demet dereotu

sürmek

  • yumurtanın Sarısı

içeri:

  • Beyaz peynir

Dereotu böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Süt ve suyu ılık olana kadar ısıtalım.
  2. Maya ve şekeri bir karıştırma kabına alın.
  3. Üzerine ılık süt ve suyu ekleyip 10 dakika mayalanmaya bırakalım.
  4. Daha sonra diğer malzemeleri ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edin.
  5. Vaktimiz varsa bir saat demleyelim.
  6. Mayalandıktan sonra hamura şekil verelim.
  7. Şekillendirip tepsiye yerleştirdikten sonra üzerine yumurta sarısı sürdüm.
  8. 175 derecede kontrollü fırında pişirelim.

Resimlerle dereotu pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • dereotu ile
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Pizza

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın