Dereotu ve havuçlu pasta (doğranmış)

Dereotu ve Havuçlu Börek Tarifi İçin Malzemeler (doğranmış)

  • onlar 100 gram
  • 800 gram bir
  • 250 gram margarin
  • 200 gram yağ
  • 2 yumurta (akının içi ve sarısının dışı)
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 10 gram tuz veya 1 yemek kaşığı tuz
  • 25 gram şeker
  • 2 havuç (süzülmüş)
  • Yarım demet dereotu

Dereotu ve Havuçlu Börek (Dilimleme Seçenekleri) Tarifi Nasıl Yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Havuz sistemi yapılıp yoğrulur.
  2. Hamur 80 90 gramlık parçalara bölünür.
  3. Peynir eklenip tepsilere dizilerek oluşturulur.
  4. Yumurta sarısını hamurun üzerine koyun.
  5. Çörek otu veya susam ile süslenir.
  6. 160 derecede 20-25 dakika pişirin.

Dereotu ve Havuçlu Börek Tarifi (Salatalık Eti)

  • tatlı tarifi
  • dereotu ile
  • havuçlu
  • kesimler
  • kek tarifleri
  • hamur işleri
  • çörek
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kaşar peynirli mini turta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın