Muzlarınız yumuşayıp lapa gibi oluyorsa bu pastayı tavsiye ederim.
Oda sıcaklığına gelen yumurta ve şekeri bir kaba alıp mikserle tatlı bir karışım elde edene kadar çırpıyoruz.
Süt, yağ ve kakaoyu ekleyip karıştırın.
Muzu soyun ve küçük parçalar halinde kesin
Dilimlenmiş muzu kek hamuruna ekliyoruz
Kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip tekrar karıştırın.
Dövülmüş ceviz veya fındık ekliyoruz
Kek yağını dökün ve kek hamurunu dökün.
Önceden ısıtılmış 180°C fırında kekimizi koyulaşana kadar pişiriyoruz.
İlk 20 dakika. fırının kapağını açmıyoruz
Pişip pişmediğini kontrol etmek için ağzına bir kazma atıp kontrol ediyoruz kürdan temiz çıkıyor mu kek pişmiş demektir.
Kalan Siyah Muzlardan İnceleme Pastası hazır
Afiyet olsun 😋.
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]