/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Dışı çıtır çıtır, içi çıtır, güzel ve modern bir yemek tarifi
- 600 gram tavuk göğsü
sosu için
- 2 diş sarımsak
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı süt
- 1 çay kaşığı un
- tuz
- 1 çay kaşığı köri
- Yarım çay kaşığı kimyon
- ezilmiş kırmızı biber
- kırmızı biber
- Dilediğiniz kadar karabiber
bulmak;
- normal haplar
yağda kızartmak;
- Sebze yağı
Dışı çıtır çıtır, içi çıtır çıtır, lezzetli, iyi pişmiş bir tarif Nasıl yapılır?
- Tavuğu uzun kesin. Açıklamamı yıka.
- Sosu hazırlayın. Bu amaçla, kaseye rendelenmiş sarımsak ve yumurta ekleyin.
- Süt, un, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın.
- Sos sıvı ise, biraz un ekleyin. Katı ise malzemelere süt ekleyin ölçü değişebilir. Tavuğun üzerinde durması için yeterince kalın olmalıdır.
- Sosu tavukların üzerine dökün ve iyice karıştırın. Vaktiniz varsa bir gecede yapabilirsiniz. Ya da sadece soslayıp hazırlayabilirsiniz.
- Tahılları rondoda veya elle ezin.
- Sos içinde bekleyen tavuğu mısır gevreği ile kaplayıp kızgın yağda iki tarafını kızartın. Küçük olduğu için çabuk pişiyor. Çok fazla tavuk kurutmayın.
Dışı çıtır çıtır içi çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır tavuk tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
tavuk güveç
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]