Dışı çıtır, içi çıtır, sulu ve iyi pişmiş tavuk

Dışı çıtır çıtır, içi çıtır, güzel ve modern bir yemek tarifi

  • 600 gram tavuk göğsü

sosu için

  • 2 diş sarımsak
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 çay kaşığı un
  • tuz
  • 1 çay kaşığı köri
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • ezilmiş kırmızı biber
  • kırmızı biber
  • Dilediğiniz kadar karabiber

bulmak;

  • normal haplar

yağda kızartmak;

  • Sebze yağı

Dışı çıtır çıtır, içi çıtır çıtır, lezzetli, iyi pişmiş bir tarif Nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavuğu uzun kesin. Açıklamamı yıka.
  2. Sosu hazırlayın. Bu amaçla, kaseye rendelenmiş sarımsak ve yumurta ekleyin.
  3. Süt, un, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın.
  4. Sos sıvı ise, biraz un ekleyin. Katı ise malzemelere süt ekleyin ölçü değişebilir. Tavuğun üzerinde durması için yeterince kalın olmalıdır.
  5. Sosu tavukların üzerine dökün ve iyice karıştırın. Vaktiniz varsa bir gecede yapabilirsiniz. Ya da sadece soslayıp hazırlayabilirsiniz.
  6. Tahılları rondoda veya elle ezin.
  7. Sos içinde bekleyen tavuğu mısır gevreği ile kaplayıp kızgın yağda iki tarafını kızartın. Küçük olduğu için çabuk pişiyor. Çok fazla tavuk kurutmayın.

Dışı çıtır çıtır içi çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır çıtır tavuk tarifi

  • tatlı tarifi
  • Gevrek
  • kadınsı
  • güzel
  • içeri
  • kek tarifleri
  • yemek pişirme
  • Solo
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • tavuk tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

tavuk güveç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın