Kasr Wrap Tarifi için Malzemeler
- 2.5 su bardağı süt
- Yarım su bardağı un
- Yarım su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı kakao çorbası
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
Diğer materyaller
- 1,5 su bardağı hindistan cevizi
- 1 kutu krem şanti
- 1 su bardağı soğuk süt
Saray sarma tarifi nasıl çalışır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Uygun tencereye süt, un, şeker ve kakaoyu ekleyip sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
- Tereyağı ve vanilya şekerini ekleyip tekrar karıştırın.
- 1 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın.
- Büyük dikdörtgenin üzerini hindistan cevizi ile kaplayalım.
- Üzerine sıcak muhallebiyi dökelim, kaşık yardımıyla yayalım ve soğumaya bırakalım.
- Soğuyan muhallebinin üzerine krem şantiyi yayalım.
- 1-2 saat buzdolabında bu şekilde bekletelim daha sonra dilimler halinde kesip rulo şeklinde saralım. Afiyet olsun.
Not: Büyük fırın tepsisi için malzemeleri ikiye katlayalım. Borçlarımı önce hindistan ceviziyle sonra Mohal ile kapatıyorum.
Resimlerle saray sarma tarifi
“Saray Örtüsü” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]