dolambaçlı saray

Kasr Wrap Tarifi için Malzemeler

  • 2.5 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao çorbası
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı

Diğer materyaller

  • 1,5 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 kutu krem ​​şanti
  • 1 su bardağı soğuk süt
Saray sarma tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Uygun tencereye süt, un, şeker ve kakaoyu ekleyip sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
  2. Tereyağı ve vanilya şekerini ekleyip tekrar karıştırın.
  3. 1 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın.
  4. Büyük dikdörtgenin üzerini hindistan cevizi ile kaplayalım.
  5. Üzerine sıcak muhallebiyi dökelim, kaşık yardımıyla yayalım ve soğumaya bırakalım.
  6. Soğuyan muhallebinin üzerine krem ​​şantiyi yayalım.
  7. 1-2 saat buzdolabında bu şekilde bekletelim daha sonra dilimler halinde kesip rulo şeklinde saralım. Afiyet olsun😋.

Not: Büyük fırın tepsisi için malzemeleri ikiye katlayalım. Borçlarımı önce hindistan ceviziyle sonra Mohal ile kapatıyorum.

Resimlerle saray sarma tarifi

“Saray Örtüsü” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın