doldurulmuş mantar

Mantar Dolması Tarifi Malzemeler

  • 500 gram mantar
  • 1 paket fesleğenli kantado (Migros’ta mevcuttur)
  • 4-5 kiraz domates

Mantar dolması tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Mantarların saplarını kesip içlerini fesleğenli cantado ile dolduralım.
  2. Kiraz domatesleri ortasından kesip peynirin üzerine koyuyorum.
  3. 200 derecelik fırında 20 dakika pişirelim.. Afiyet olsun….

mantar dolması tarifi

  • tatlı tarifi
  • dolgu
  • mantar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kinoa patates sandaleti

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın